Na ulici A.Bernoláka pri Tempe je uzavretá cesta. Údajne malo auto zraziť chodca


Foto: Na ulici A.Bernoláka pri Tempe je uzavretá cesta. Údajne malo auto zraziť chodca
Galéria: 6 fotiek

Podľa prvých informácií, ktoré máme od vás čitateľov malo dôjsť k dopravnej nehode na ulici Antona Bernoláka, pri Tempe. Ako ste nám uviedli, pravdepodobne auto zrazilo chodca.

Cesta je uzavretá v oboch smeroch, na mieste je záchranná služba, hasiči a polícia. Miesto nehody dokumentovali policajní vyšetrovatelia.

Aktualizácia 18:35 hod.

Vodič na vozidle Škoda Fabia sa zrazil so staršou chodkyňou, ktorá šla po priechode pre chodcov. Po nehode okamžite vybehli na ulicu ľudia z okolitých prevádzok. Jeden zo svedkov uviedol, že žena ležala bezvládne na zemi. Do opatery ju prevzala záchranná služba, ktorá ju previezla do nemocnice v Žiline.


Aktualizácia 20:30 hod.

“Bohužiaľ som bola jedna zo svedkov tejto nehody. Práve sme prechádzali okolo keď sa to stalo a pani sme sa snažili pomôcť, lenže ona už ležala v kaluži krvi a nereagovala. Mám zdravotnícke vzdelanie, takže viem, že bola vo vážnom až kritickom stave a nemala veľké šance. Prevzali ju záchranári a verím že urobili maximum. Je mi veľmi ľúto, tejto nehody,” napísala nám čitateľka Lucia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu