CROSSFITOVOU ligou v CROSSbeFIT pokračujeme aj vo februári!


Foto: CROSSFITOVOU ligou v CROSSbeFIT pokračujeme aj vo februári!

Nový kalendárny rok sme v CROSSbeFIT odštarovali rozšírenou ponukou skupinoviek, kurzom techniky vzpierania a začiatkom celoročnej crossfitovej ligy. A čo pre Vás chystáme vo februári? Odhodlanie súťažiacich v januárovom CHALLENGE MAX PULL UPS bolo nad naše očakávania a preto sa s veľkou chuťou púšťame do druhého kola crossfitovej ligy.

Februárová CHALLENGE v disciplíne SIT UP IN 1.min, bude rovnako pod taktovkou trénerov CROSSbeFIT, ktorí budú pred každým crossfitovým tréningom vyzývať cvičencov k súťaži. Na jednom tréningu má každý súťažiaci jeden pokus, ale o reparát sa môžu pokúsiť hneď nasledujúci tréning.

Všetci súťažiaci môžu priebežné výsledky sledovať po registrácii na stránke www.extremepark.sk a následne prihlásením do informačného systému na adrese: http://clen.extremepark.sk/scv8/app/ExtremePark/x_menu_hl/

Tak, čo, dostal si aj ty chuť posilniť svoje brušné svalstvo, naštartovať svojho bojovného ducha a pripojiť sa do nášho rozbehnutého crossfitového vlaku? Ak áno, už viac neváhaj a príď k nám do CROSSbeFIT!

Športu zdar makači! Tím CROSSbeFIT


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu