S mužom, ktorý obťažoval mladú študentku, majú skúsenosti viaceré Žilinčanky


Foto: S mužom, ktorý obťažoval mladú študentku, majú skúsenosti viaceré Žilinčanky

Po našom včerajšom článku, ktorý upozorňoval na úchyláka a jeho obťažovanie žien vo vozidlách hromadnej dopravy, sme dostali na e-mail hneď niekoľko reakcií od žien v Žiline, ktoré mali s týmto mužom nepríjemńú skúsenosť.

“Veľmi podobný pán nastupoval pravidelne na linke č.22 smerom Bytčica-Brodno na zastávke Rajecká,Stavomontáže. A to denno-denne. Jeho správanie bolo podobné - ako keby sa obchytkával, vek okolo 40 rokov a nízka zavalitá postava, krátke končatiny. Mohlo ísť o postihnutého človeka,” uviedla v maili čitateľka, ktorá reagovala na včerajší článok.

Jeden z našich čitateľov muža spoznal, pričom uviedol aj jeho ďalšiu obvyklú trasu. “Poznám ho z Vlčiniec, jedná sa o Mariána V. (celé meno máme v redakcii) a je potrebné informovať spoločnosť SAD, lebo sa vozí autobusom Mirage a sadá si k mladým ženám. Nech to nepokračuje ďalej,” uviedol čitateľ informácie, ktoré môžu napomôcť pri chytení obťažovateľa. Niekoľko ďalších žien v komentároch vyslovilo svoju nepríjemnú skúsenosť s podobnou situáciou, nejednalo sa teda o prvý prípad v Žiline.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: čitatelia