Muž na Vlčnincoch blokuje starými automobilmi parkovacie miesta, môže ísť až o 20 vozidiel


Foto: Muž na Vlčnincoch blokuje starými automobilmi parkovacie miesta, môže ísť až o 20 vozidiel
Galéria: 4 fotky
Obyvatelia na Vlčincoch sa podobne ako na iných sídliskách musia vysporiadavať s nedostatkom parkovacích miest. Tento fakt ešte zhoršuje pán, ktorý na parkovacie miesta umiestňuje staré automobily. Tie nevyužíva a vozidlá tak blokujú parkovacie miesta nepretržite, podľa informácií čitateľov niektoré už aj viac ako jeden rok. Na podobný prípad v Žiline upozornila čitateľka, v komentároch sa k nej pridali ďalší s podobnou skúsenosťou.

V tomto prípade sa jedná však minimálne o Ľubľanskú a Nanterskú ulicu na Vlčincoch. Už minimálne rok sú tam odparkované autá a ani sa nepohli, práve naopak, stále pribúdajú. Podotýkam, že sa jedná o toho istého majiteľa. Päť áut má odparkovaných rovno pred Michaelom oproti čínskemu múru. Vždy v dobrom spomínam na pána keď sa snažím večer zaparkovať.,” uvádza podobnú skúsenosť v komentároch čitateľka.

Mesto už jedno vozidlo z danej ulice odtiahlo

Ďaľší čitateľ nám dokonca zaslal fotografie časti automobilov s dodatkom, že tam stoja už minimálne rok a nejde o všetky vozidlá spomínaného majiteľa. Na podnet čitateľa, ktorý sme preposlali hovorcovi, mesto zareagovalo a podľa slov hovorcu ho v najbližšej dobe preverí. “Z uvedenej ulice bolo odtiahnuté sivé Volvo, ale s iným EČV. Vozidlo podľa priloženej fotografie preveríme,” uviedol hovorca mesta Pavol Čorba. Ak máte podobné skúsenosti, obráťte sa na políciu prípadne mesto Žilina.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: čitatelia