Stromček prianí v Žilinskom MAXe dopadol výborne, darčeky dostali deti z detského domova


Foto: Stromček prianí v Žilinskom MAXe dopadol výborne, darčeky dostali deti z detského domova
Galéria: 5 fotiek

Stať sa „Ježiškom“ niekoho úplne neznámeho a vyčariť úsmev na detskej tváričke. Charitatívny projekt, ktorý vznikol v spolupráci s nadáciou Dobré zo Slovenka pod názvom „Stromček prianí“ mal za úlohu splniť počas Vianoc oba tieto ciele.

Návštevníci zábavno - obchodného centra MAX mali tak počas mesiaca december možnosť splniť priania deťom z detského domova v Bytči, ktoré si uviedli vo svojich vianočných listoch Ježiškovi. A tak mnohých z vás, ktorí zakúpili darček niektorému z detí zahrial dobrý  pocit na srdci a to rozhodne poteší viac ako čokoľvek iné.  Všetky zozbierané darčeky boli deťom odovzdané 20. decembra v multikine CINEMAX, ktoré deťom spríjemnilo vianočný čas  krásnou rozprávkou. Veľké ďakujem patrí Multikinu CINEMAX, spoločnosti ims, a.s. a v neposlednom rade návštevníkom ZOC MAX Žilina s dobrým srdcom.



Prečo vznikol stromček prianí?

Vianoce sú čas, kedy sa každý z nás viac či menej zaujíma aj o šťastie iných zväčša neznámych ľudí. Stromček prianí vznikol ako charitatívny projekt v spolupráci s nadáciou Dobré zo Slovenska, ktorého cieľom je splniť priania deťom z detského domova. Deťom, ktoré nemajú komu pošepkať svoje priania. Cieľom projektu je vyčariť úsmev na detskej tvári a stať sa tak „Ježiškom“ niekoho neznámeho.

Kto a kde sa môže do charitatívnej akcie zapojiť?

Splniť prianie mohol každý návštevník obchodného centra, ktorý si na stromčeku pozrel prianie konkrétneho dieťaťa, presunul magnetku do stromčeka a zakúpený darček odovzdal na SBS. Každé dieťa napísalo aj svoj vlastný list Ježiškovi, ktorý návštevníci nájdu vedľa stromčeka prianí. Každý darca získal za svoju štedrosť balíček zdravia od spoločnosti Dobré zo Slovenska, perníček a v neposlednom rade hrejivý pocit na srdci.

Kedy a ako sa darčeky deťom z detského domova odovzdávali?

Charitatívny projekt „Stromček prianí“ bol odštartovaný počas narodeninového programu centra pri príležitosti osláv 8 narodenín dňa 6. decembra od 14:00 hod.. Ukončenie projektu prebehlo 19. Decembra 2015. Darčeky boli odovzdané 20.12.2015 o 13:00 hodine v multikine CINEMAX, kde takmer 150 deťom z detského domova v Bytči spríjemnili vianočný čas rozprávkou.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu