Veľkoplošná obrazovka na Hlinkovom trochu inak


Foto: Veľkoplošná obrazovka na Hlinkovom trochu inak

Priestor, ktorý ponúka veľkoplošná Telka v meste, sa dá využiť aj kreatívnejšie, ako len na komerčné účely. Dôkazom toho sú rôzne kultúrno-spoločenské akcie premietané v týchto dňoch.

Od decembra môžete pri prechode námestím A. Hlinku v Žiline vidieť a počuť záznamy z rôznych podujatí, ktoré sa nedávno uskutočnili v Žiline.
Napríklad vystúpenie folklórneho súboru Rozsutec k 50. výročiu jeho založenia, talk show Vitajte doma z Mestského divadla Žilina, ale aj kvalitné kapely, ktoré tento rok hrali v rámci Bratislavských jazzových dní v Žiline alebo hudobného festivalu Hudba sveta.

V týchto dňoch si teda môžete užiť predvianočnú náladu nie len pri pohári s punčom, ale aj pri kvalitnej hudbe, či divadelno-improvizačnom predstavení priamo na Hlinkovom námestí v Žiline.

Podľa  informácií od protagonistov tohto nápadu by sa mal obsah postupom času obmieňať podľa toho, ako budú pribúdať nové akcie a ako rýchlo sa ich podarí spracovať.

Vysielanie takéhoto obsahu vo verejnom priestranstve môže byť zaujímavé nie len pre Žilinčanov, ale aj pre návštevníkov Žiliny, ktorí si môžu skrátiť chvíľku pozeraním zaujímavých kultúrnych projektov realizovaných v Žiline.

Kompletný program ako aj viac informácii nájdete na www.telkavmeste.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu