Ján Slota sa vyjadril k razii, v tom istom čase prebehla podobná aj na Vlčincoch


Foto: Ján Slota sa vyjadril k razii, v tom istom čase prebehla podobná aj na Vlčincoch Foto: ilustračné

Bývalý 4 násobný primátor Žiliny sa pre televíziu JOJ vyjadril ku štvrtkovému policajnému zásahu v budove Gold Wing, v ktorej má byt. Podľa nami zistených informácií sa malo jednať o akciu zameranú na hľadanie dôkazov v súvislosti s obvinením a trestným oznámením zo strany tínedžeriek na Slotu.

V budove zasahoval okrem niekoľkých policajtov aj psovod so špeciálne vycvičeným psom na vyhľadávanie drog. „Môžeme potvrdiť, že sme vykonali procesné úkony súvisiace s trestnými oznámeniami, ktoré smerujú k osobe Jána S. Z dôvodu možného marenia alebo sťaženia vyšetrovania nebudeme v súčasnosti poskytovať k predmetnej veci žiadne bližšie informácie,“ informoval o udalosti žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Jána Slotu udalosť prekvapila

„To bolo niečo úžasné, to som pokope ani toľko policajtov nevidel. Ja si pripadám ako hlavný narkobarón z Kolumbie,“ uviedol pre TV JOJ Slota, ktorý sa v celej kauze označuje za poškodeného. „Celý život som bojoval proti drogám a proti dílerom. Že by sa kvôli dvom zlodejkám, ktoré ma okradli, spustila taká mašinéria, toto mi je nepochopiteľné.“

V tom istom čase prebehla policajná razia aj na sídlisku Vlčince, kde približne 15 kukláčov zasahovalo v byte na Zvolenskej ulici. Aj tu malo ísť o raziu zameranú na nájdenie drog. Súvis s akciou v budove Gold Wingu však polícia nepotvrdila.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TV JOJ