Charitatívna akcia Stromček prianí splní vianočné priania deťom z detského domova


Foto: Charitatívna akcia Stromček prianí splní vianočné priania deťom z detského domova

Prečo vznikol stromček prianí?
Vianoce sú čas, kedy sa každý z nás viac či menej zaujíma aj o šťastie iných zväčša neznámych ľudí. Stromček prianí vznikol ako charitatívny projekt v spolupráci s nadáciou Dobré zo Slovenska, ktorého cieľom je splniť priania deťom z detského domova. Deťom, ktoré nemajú komu pošepkať svoje priania. Cieľom projektu je vyčariť úsmev na detskej tvári a stať sa tak „Ježiškom“ niekoho neznámeho.

Kto a kde sa môže do charitatívnej akcie zapojiť?
Splniť prianie môže každý návštevník obchodného centra, ktorý si na stromčeku pozrie prianie konkrétneho dieťaťa, presunie magnetku do stromčeka a zakúpený darček odovzdá na SBS. Každé dieťa napísalo aj svoj vlastný list Ježiškovi, ktorý návštevníci nájdu vedľa stromčeka prianí. Každý darca získa balíček zdravia od spoločnosti Dobré zo Slovenska, perníček a v neposlednom rade hrejivý pocit na srdci.

Kedy a ako sa budú darčeky deťom z detského domova odovzdávať?
Charitatívny projekt „Stromček prianí“ bude odštartovaný počas narodeninového programu centra pri príležitosti osláv 8 narodenín dňa 6. decembra od 14:00 hod.. Ukončenie projektu je naplánované na 19. Decembra 2015. Darčeky budú odovzdané 20.12.2015 o 13:00 hodine v multikine CINEMAX, ktoré takmer 150 deťom z detského domova v Bytči spríjemní vianočný čas rozprávkou.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu