Skvelé podujatie Deti na hokej sa uskutoční už 20.decembra na zimnom štadióne


Foto: Skvelé podujatie Deti na hokej sa uskutoční už 20.decembra na zimnom štadióne

Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci s klubom MsHKM Žilina pozýva deti a ich rodičov na podujatie „Deti na hokej“. Projekt štartuje svoj prvý ročník sériou dvadsiatich troch podujatí v rôznych mestách Slovenska.

“Touto cestou by sme chceli pozvať všetkých rodičov a ich deti na žilinský zimný štadión, kde môžu zažiť v predvianočnom období veľa zábavy a naučiť sa niečomu novému,” povedal konateľ MsHKM Žilina Daniel Rančák.

Spomínaná akcia „Deti na hokej“ sa uskutoční v nedeľu, 20. 12. 2015 o 14.00 h na žilinskom zimnom štadióne a jej hlavnými cieľmi sú: - zanechať v pamäti malých účastníkov podujatí pozitívnu skúsenosť s hokejom a zimným štadiónom, - zoznámiť rodičov potenciálnych hokejistov s hokejovým prostredím, - pomôcť hokejovým klubom v materiálnom vybavení kategórie prípravky formou darovania 10 ks hokejového výstroja malým hokejistom, - zvýšiť členskú základňu v najmladšej kategórii a vytvoriť tak zdravé športové konkurenčné prostredie.

Okrem spomínaných cieľov sa mladí adepti hokeja môžu tešiť aj na vĺčika GOOOLYHO, hráčov extraligového MsHK Žilina, ale aj na viaceré upomienkové predmety.

“Slovenský zväz ľadového hokeja sa prostredníctvom tohto projektu bude snažiť podporovať vznik pravidelných náborových aktivít postupne vo všetkých hokejových kluboch na Slovensku a bude pri ich organizácii klubom maximálne nápomocný,” informovala manažérka SZĽH pre náborovú činnosť Diana Kosová.

Miesto: -
Dátum: 20.12.2015 - 14:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu