Žilinský fešák - výstava psíkov z útulku - 19.12.2015


Foto: Žilinský fešák - výstava psíkov z útulku - 19.12.2015
Touto cestou by sme vás všetkých chceli srdečne pozvať na 1.ročník výstavy našich i vašich psích miláčikov pod záštitou ÚTULKU ŽILINA aj s možnosťou adopcie psíka :)
Vstup na akciu bude VOĽNÝ a štartovné DOBROVOĽNÉ..Zároveň vás chceme upozorniť, že počas celej akcie bude prebiehať zbierka pre opustených psíkov z útulku Žilina :)

Kedy a kde sa výstava uskutoční???
Táto krásna akcia sa bude konať 19.12.2015 v Strážove - hala v chovateľskom areáli (pri cintoríne).. Zápis psíkov bude prebiehať medzi 9:00-10:00, prosíme o dochvíľnosť :)

Kto sa môže výstavy zúčastniť???
Na súťaži radi privítame všetkých vašich psíčkov bez rozdielu.. Na srsti, veľkosti, pôvode, veku či handicape nezáleží :) Dôležité však je aby psík neprejavoval ani najmenšie známky agresivity voči iným psíkom, musí byť znášanlivý!!!!
Psík musí mať so sebou očkovací preukaz a samozrejme musí mať platné očkovanie proti besnote!!!

Do akých kategórií budú fešáci a fešandy zaradení???
* Najväčší ušiak
* Najfarebnejší fešák/fešanda
* “Čistokrvný/á” fešák/fešanda - bez PP (adoptovaný z útulku)
* Najkrajšie šedinky
* Najposlušnejší fešák/fešanda

Chcete vedieť viac, koho kontaktovať???
0903 404 236



Počas celej akcie budú pre vás pripravené stánky, kde si budete môcť kúpiť rôzne vecičky, z ktorých výťažok bude použitý pre našich útulkáčov :)
Tiež máme pre vás pripravené stánky s občerstvením.. Môžete sa tešiť na kapustnicu, vianočný punč, či vianočné pečivo a domáce psie pamlsky :)

Miesto: -
Dátum: 19.12.2015 - 09:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Útulok Žilina