9.ročník vianočnej výstavy začne vo štvrtok 3. decembra v priestoroch foyer Úradu ŽSK


Foto: 9.ročník vianočnej výstavy začne vo štvrtok 3. decembra v priestoroch foyer Úradu ŽSK
Galéria: 3 fotky

Už deviaty ročník tradičnej vianočnej výstavy pod názvom „Vianoce našimi rukami“ začne vo štvrtok 3. decembra 2015 v priestoroch foyer Úradu Žilinského samosprávneho kraja. Spolu 27 vystavovateľov ponúkne originálne výrobky, ktoré vyrobili klienti zariadení sociálnych služieb (ZSS).

„Žilinská župa je zriaďovateľom 26 zariadení sociálnych služieb a všetky z nich sa na tohtoročnej decembrovej výstave zúčastnia spolu s jedným neverejným poskytovateľom. Každoročne organizujeme počas roka tri tematické výstavy klientov našich zariadení a najväčší úspech má, samozrejme, tá posledná, vianočná. Minulý rok sa nám podarilo vyzbierať takmer 1 500 eur, pričom všetky peniaze putovali priamo jednotlivým zariadeniam. Veríme, že aj tento rok k nám zavíta mnoho návštevníkov a podarí sa nám získať čo najviac finančných prostriedkov,“ uviedla riaditeľka odboru sociálnych vecí ŽSK Marta Pauková.

Zároveň dodala, že cieľom podujatia je nielen prezentovať prácu a výrobky ZSS v Žilinskom kraji, ale aj ukázať verejnosti, ako klienti sociálnych zariadení počas tvorivých dielní rozvíjajú svoje schopnosti a kreativitu. Výstava sa uskutoční v období od 3. 12. 2015 do 7. 1. 2016, pričom zakúpiť si vianočné výrobky, darčeky pod stromček či výzdobu domu i bytu budú môcť návštevníci do 21. decembra počas pracovných dní vždy v čase od 8.00 h. do 15.00

Miesto: -
Dátum: 03.12.2015 - 10:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu