Kemping Belá – Nižné Kamence sa stal slovenským kempingom roka 2015


Foto: Kemping Belá – Nižné Kamence sa stal slovenským kempingom roka 2015

Ocenenie získal aj vďaka dostavbe areálu, ktorý slúži karavanistom a turistom v celoročnej prevádzke, aby si mohli aj v zimnom období vychutnať krásu okolitej prírody. „Takéto ocenenie poteší, ale zároveň aj zaväzuje a motivuje k ďalším výsledkom, ktoré toto zariadenie skvalitnia,“ vyznáva sa správca Cyril Matejov. Slovenská asociácia campingu a caravaningu ho ocenila za mimoriadny prínos pri budovaní kempingu Belá – Nižné Kamence.

„Vnímam to ako ocenenie celého kolektívu na čele s vedením obce Belá. Vybudovali sme desať štvorposteľových zateplených a vykurovaných chatiek s vlastným socialným zariadením a kuchynkou. Dúfam, že kemping posunieme opäť dopredu,“ dopĺňa. Hodnotiaca komisia vychádzala z úrovne poskytovaných služieb z pohľadu návštevníka, ale aj zo štandardnej vybavenosti kempingu.

„Ten by mal mať okrem základnej hygienickej vybavenosti, aj možnosť stravovania – minimálne bufetového občerstvenia. Mal by ponúkať kultúrno-spoločenské, rekreačné, poznávacie a športové vyžitie. Najdôležitejším kritériom je však čistota a dobrý dojem zo správania personálu, ako aj ďalšie služby vedúce k spokojnosti hosťa,“ dodáva viceprezident SACC pre kempingovú činnosť Ján Ducko.

Podkladom pre hodnotenie kempingov na záver sezóny a výber Kempingu roka bol aj plán práce, prieskum a hodnotiaci hárok inšpekčnej činnosti.

„Som rád, že práve jeden z členov Oblastnej organizácie cestovného ruchu Malá Fatra toto ocenenie získal. Kemping Belá – Nižné Kamence patrí medzi dlhodobo oceňované kempingy nielen na Slovensku ale aj v susednej Českej republike. I toto ocenenie je dôkazom toho, že naši členovia patria k tým najzodpovednejším v oblasti cestovného ruchu a ponúkajú kvalitné služby,“ dodáva riaditeľ OOCR Malá Fatra Peter Šimčák.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu