Veľtrh iKariéra Dni Príležitostí už 3.11.2015 na pôde Žilinskej univerzity


Foto: Veľtrh iKariéra Dni Príležitostí už 3.11.2015 na pôde Žilinskej univerzity

Už tradične, ako každý rok sa odohrá na pôde Žilinskej univerzity veľtrh iKariéra Dni Príležitostí ktorú organizuje medzinárodná študentská organizácia IAESTE.

Dňa 3.novembra v budove rektorátu Žilinskej univerzity majú študenti  a absolventi technických odborov na tomto veľtrhu možnosť priamo zaniesť svoje životopisy a komunikovať so zástupcami jednotlivých firiem  z oblastí strojárskeho, automobilového, alebo energetického priemyslu. Študenti zaujímajúci sa o IT technológie si prídu na svoje v priestoroch Fakulty riadenia a informatiky.

Okrem informácií o pracovných ponukách a stážach majú študenti možnosť navštíviť prezentácie jednotlivých firiem, kde sa dozvedia viac o ich fungovaní a projektoch a ešte si môžu z tomboly domov odniesť zaujímavé ceny.

Tí, ktorí si budú chcieť popri všetkých prezentáciách a rozhovoroch s firmami oddýchnuť čakajú menšie súťaže o rôzne výhry, alebo sa môžu zabaviť hraním X-boxu.

Každý, kto má záujem nakopnúť svoju kariéru už počas štúdia a ešte si k tomu odniesť zaujímavé ceny nech príde teda do Žiliny, alebo o môže navštíviť tento veľtrh o týždeň 10.novembra v Košiciach.

Miesto: Budova rektorátu Žilinskej univerzity – vestibul, budova Fakulty riadenia a informatiky – átrium
Termín a čas: 3. november 2015, v čase od 9:00 do 15:00 na oboch miestach.

Viac informácií môžu návštevníci nájsť na www.dniprilezitosti.sk, alebo môžu navštíviť našu facebook stránku iKariera Dni Priležitostí Žilina.



Miesto: -
Dátum: 03.11.2015 - 09:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: IAESTE Slovakia, Peter Baran