Súťaž o pobyt v Hoteli Grand*** Žilina so vstupom do wellnessu v hodnote 119 €


Foto: Súťaž o pobyt v Hoteli Grand*** Žilina so vstupom do wellnessu v hodnote 119 €

Hotel Grand sa nachádza v pešej zóne priamo v historickom centre Žiliny. Ponúka moderné wellness centrum, reštaurácia pripravuje slovenské špeciality i jedlá medzinárodnej kuchyne a kaviareň na prízemí ponúka široký sortiment nápojov. Hotel má dlhoročnú tradíciu, ktorá sa datuje od roku 1910, kedy bol prvý krát otvorený pre svojich hostí. 

Pred pár dňami hotel spustil svoju novú, responzívnu webstránku www.hotelgrand.sk, na ktorej sa môžete informovať nielen o poskytovaných službách, histórií a reštaurácií, ale môžete si priamo rezervovať termín ubytovania. Pri tejto príležitosti hotel venoval poukážku na vstup do wellnessu v hodnote 119 eur. 


Ako sa zapojiť do súťaže?

Stačí dať Like na fanstránku Hotela Grand (uvedenú vyššie) a zdieľať nasledujúci odkaz verejne na svojom Facebook profile a my na záver vyžrebujeme jedného víťaza.


https://www.facebook.com/zilinak/posts/935752109839018

Súťaž trvá do 31.10.2015 - 18:00 hod. kedy zverejníme meno výhercu

Každý kto chce urobiť niečo pre svoje zdravie, načerpať nové sily a energiu, prežiť príjemný a nerušený relax je vo wellnesse hotela vítaný. Wellness ponúka vodný a saunový svet, v ktorom hostia nájdu kvalitné zariadenia ako hydromasážne vane pre jednotlivca, jacuzzi pre 6 osôb, dve fínske sauny, parnú saunu, infrasaunu a ochladzovací bazénik. Vo wellnesse môžu hostia využiť aj služby profesionálnych a skúsených masérov, ktorí ponúkajú širokú škálu masérskych služieb a procedúr…


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu