Po ulici Vysokoškolákov sa žena s dieťaťom rútila vysokou rýchlosťou a spôsobila nehodu 4 áut


Foto: Po ulici Vysokoškolákov sa žena s dieťaťom rútila vysokou rýchlosťou a spôsobila nehodu 4 áut
Galéria: 17 fotiek

Vo štvrtok 8.októbra 2015 bola na tiesňovú linku nahlásená okolo 15:30 hod. dopravná nehoda 2 osobných vozidiel na ulici Vysokoškolákov (pri NAY elektrodome). Pri nehode sa ťažko zranili dve osoby. Podľa získaných informácií malo ísť o matku s dieťaťom. Celkovo mala nehoda až 4 účastníkov, pričom zrazili sa dve vozidlá a po náraze poškodili ďalšie 2 stojace vozidlá. Hasiči museli zranenú ženu a jej dieťa z auta vystrihávať, a následne ich záchranári naložili do sanitky a previezli do nemocnice v Žiline. Ich stav je vraj vážny a žena bola podľa svedkov v bezvedomí, no potom sa prebrala.

Podľa slov svedkov sa žena rútila na bielej Škode Octavia vysokou rýchlosťou po ulici Vysokoškolákov. Počas jazdy narazila zozadu do vozidla Škoda Fabia, v ktorom sa viezli 3 osoby, ktorým sa našťastie nič nestalo. Škodu Fabia odhodilo na parkovisko pri ceste, kde narazila do dodávky a následne do jedného ďalšieho osobného vozidla. Škoda Octavia narazila čelne do bilboardu a náraz bol taký silný, že ju odrazil až na druhú stranu cesty. 

Vodič Škody Fabia šiel podľa predpisov, navyše mal v aute osobu so zdravotným postihnutím. Jeho auto skončilo úplne zdemolované. Na miesto sa dostavil aj majiteľ dodávky, ktorý uviedol, že auto je nové a má sotva 2000 kilometrov. Ďalšie zaparkované auto bolo poškodené len ľahko, odniesol si to zrejme iba nárazník.

Ani nie 24 hodín po nehode na Obchodnej ulici došlo k podobnej, kde zohrala hlavnú úlohu vysoká rýchlosť.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu