Naháňačka áut na sídlisku Vlčince sa skončila nehodou. Auto na streche, vodič dostal pokutu 50€


Foto: Naháňačka áut na sídlisku Vlčince sa skončila nehodou. Auto na streche, vodič dostal pokutu 50€

Včera vo večerných hodinách došlo k dopravnej nehode na sídlisku Vlčince. Podľa prvých informácií išlo o auto prevrátené na streche. Viac sme priniesli v článku nižšie.


Podľa najnovších informácií z dnešného dňa sa mal 18-ročný vodič naháňať s kamarátom na autách po sídlisku Vlčince. Prejazd Obchodnou ulicou sa mu ale stal osudným. Tu sa vodič Renaultu rozhodol, že svojho kamaráta predbehne. Chcel byť totiž prvý. Ako hovoria svedkovia, manéver predchádzania však bol príliš dlhý. Autá šli vedľa seba rýchlosťou asi 100 km/h. V tom sa v protismere začalo približovať iné auto. 

Vodič Renaultu sa rozhodol zaradiť pred svojho kamaráta, manéver však nevyšiel a narazil zadnou časťou svojho vozidla do prednej časti vozidla svojho “súpera”. Po náraze jeho auto zišlo z cesty, odkiaľ sa prevrátilo späť na vozovku. Šťastím bolo, že sa pri udalosti nikomu nič nestalo. 

Policajti uzavreli túto nehodu ako škodovú udalosť a 18-ročný vodič dostal údajne len blokovú pokutu vo výške 50 eur. Podľa portálu Žilinské Krimi má vodičský preukaz sotva pár mesiacov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu