Na Hurbanovej ulici zrážka nákladiaka s osobou. Hlásia jednu mŕtvu osobu


Foto: Na Hurbanovej ulici zrážka nákladiaka s osobou. Hlásia jednu mŕtvu osobu
Galéria: 10 fotiek
Foto: ilustračné

Okolo 9:00 hod došlo k dopravnej nehode nákladného auta a osoby na ulici Hurbanova v centre Žiliny. Podľa prvých informácií sú na ceste rozsypané listy a ľudia hovoria o zrážke nákladiaku s poštárkou. 

Podľa získaných informácií došlo k usmrteniu 1 osoby. Informáciu však overujeme. Na mieste je polícia, záchranári aj hasiči. 


Aktualizácia 10:30 hod.

Záchranné zložky po príchode na miesto už žene nedokázali pomôcť. Tá podľahla následkom ťažkých poranení na mieste nehody. Podľa získaných informácií by malo ísť o mladšiu ženu z Kamennej Poruby, ktorá sa práve vrátila z materskej dovolenky. Údajne má doma 3 deti. Ľudia na mieste hovorili, že počuli strašný krik a potom si všimli, že vodič s nákladiakom ťahá ženu po ceste. Vodič ženu údajne nevidel.

Aktualizácia 15:10 hod.

Vyjadrenie polície:
V stredu 16. septembra okolo 09.00 hodiny došlo v križovatke miestnych komunikácií v Žiline k dopravnej nehode. 58 ročný vodič (z okresu Žilina) viedol nákladné motorové vozidlo Man v smere od ulice Kuzmányho. Pri vchádzaní do križovatky s ulicou Jozefa Miloslava Hurbana došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke vozidla s chodkyňou. Pri dopravnej nehode žiaľ vyhasol život 42 ročnej chodkyne (z okresu Žilina). Alkohol u vodiča nákladného motorového vozidla vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohej bude vykonaná pitva. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 200.-€. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu