MsHK Žilina predstavilo nové dresy, chce predvádzať útočný hokej


Foto: MsHK Žilina predstavilo nové dresy, chce predvádzať útočný hokej

Na Radnici mesta Žilina sa vo štvrtok 10. septembra konala tlačová konferencia MsHK Žilina, na ktorej zástupcovia klubu a mesta spoločne informovali verejnosť o cieľoch hokejového klubu pre nadchádzajúcu sezónu. Tie zahŕňali aj prísľub hrať agresívny a útočný hokej, ktorý priláka divákov. Vedenie klubu plánuje poskytovať maximálny priestor mladým hráčom, už teraz je v kádri polovica odchovancov. Na tlačovej konferencii boli predstavené aj nové dresy so značným retro nádychom, kde nechýba ani rok založenia klubu. Práve tento rok totiž MsHK oslavuje 90 rokov od založenia.

Klub opäť zverejnuje platy hokejistov

Pred samotným začiatkom tlačovej konferencie bolo vedeniu klubu odovzdané osvedčenie od Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory, ktorým sa klub MsHK Žilina stal jej členom. Hokejový klub v Žiline ide aj tento rok trendom transparentnosti a ako jediný klub na Slovensku zverejňuje platy hokejistov. „Klub sa chce správať zodpovedne, a aj preto zverejňuje platy hráčov,“ vyjadril sa prvý zástupca primátora mesta Žilina Patrik Groma.

Žilinskí hokejisti začali s prípravou naďalšiu sezónu už v máji. Tento rok sa vlci pripravovali za obmedzených podmienok, ich príprava prebiehala v Námestove, pretože zimný štadión v Žiline prechádza v súčasnosti rekonštrukciou. Práce na štadióne sa už ukončujú a 20. septembra sa odohrá na štadióne prvý zápas MsHK DOXXbet Žilina vs Dukla Trenčín. Hráči aj fanúšikovia sa môžu tešiť na vynovené priestory štadióna. Rekonštrukciou prešli strecha, šatne, sociálne zariadenia, mantinely, ozvučenie, vzduchotechnika a pribudne i nový bezpečnostný kamerový systém.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TS Mesto Žilina