Zlodeji vykradli rodinný dom v obci Mojš, majiteľka prosí o pomoc s ich vypátraním


Foto: Zlodeji vykradli rodinný dom v obci Mojš, majiteľka prosí o pomoc s ich vypátraním Foto: Facebook/Martina Olešová

Krádeže v Žiline a jej blízkom okolí aj naďalej pokračujú. Zatiaľ čo v uplynulých mesiacoch sa zlodeji zameriavali najmä na dopravné prostriedky a byty v panelových domoch a bytovkách, tentokrát sa neznáme osoby vlámali do rodinného domu v obci Mojš.

Zlodeji do rodinného domu neoprávnene vstúpili vo štvrtok 29. septembra v čase medzi 8:00 hod. ráno a 14:00 hod. popoludní. Majiteľku okrem odcudzeného majetku trápi aj neporiadok spôsobený prehľadávaním miestností a psychická ujma.

„Preto prosím kohokoľvek z môjho okolia, či by mi vedel pomôcť s akoukoľvek informáciou prípadne s kamerovým záznamom. Prosím o zdieľanie tohto príspevku. Ďakujem,“ uviedla okradnutá obyvateľka obce Mojš v príspevku na sociálnej sieti.

Vlámanie spojené s krádežou bolo nahlásené polícii, ktorá na prípade intenzívne pracuje. Podľa majiteľky vykradnutého domu sa príslušníkom polície podarilo na mieste zaistiť množstvo stôp, ktoré by mohli pomôcť pri objasňovaní trestných činov.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline začal trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody v súbehu s trestným činom krádeže. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Gabriela Kremeňová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu