V Kysuckom Novom Meste bol odcudzený bicykel za 3500 eur, majiteľ ponúka za nájdenie finančnú odmenu


Foto: V Kysuckom Novom Meste bol odcudzený bicykel za 3500 eur, majiteľ ponúka za nájdenie finančnú odmenu

V Kysuckom Novom Meste došlo počas pondelkového rána ku krádeži. V čase okolo 05:00 hod. ráno bol ukradnutý bicykel značky Santa Cruz Bronson ročník 2019/20. Majiteľovi vznikla škoda približne 3 500 eur.

Informácia bola uverejnená na sociálnej sieti Facebook v skupine HAKA. Podľa majiteľa bicykla sú na ňom ochranné fólie so vzorom. Dá sa spoznať aj podľa toho, že nápis Santa Cruz bol poškrabaný a následne zatretý bronzovou fixou. Majiteľ ponúka za nájdenie aj finančnú odmenu.

„V predmetnej veci poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. Na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné procesné úkony s cieľom riadneho objasnenia skutku a rozhrnutia v zmysle Trestného poriadku,“ uviedla k prípadu žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Z dôvodu možného zmarenia alebo sťaženia vyšetrovania však nebude polícia k prípadu v súčasnosti poskytovať žiadne bližšie informácie.


K podobnej krádeži došlo aj v uplynulých mesiacoch v Bytči, kde ukradli bicykel značky CUBE s výrobným číslom WOW01911RGKT z pivničných priestorov na ulici Lúčna 1009. Zlodeji tam vyčíňali v noci z 2. na 3. júla. Bicykle mal atypické modré rúčky a škrípali mu brzdy.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu