Trojica lekárov z Fakultnej nemocnice v Žiline zabojuje o titul v prestížnej ankete TOP lekár na Slovensku


Foto: Trojica lekárov z Fakultnej nemocnice v Žiline zabojuje o titul v prestížnej ankete TOP lekár na Slovensku Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Lekári z Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline zabojujú o prestížny titul TOP lekár na Slovensku aj tento rok. Slávnostné oceňovanie, o ktorom informovala žilinská nemocnica v príspevku na sociálnej sieti, sa uskutoční vo štvrtok 29. septembra.

Vlani sme si z Bratislavy odniesli až dve najvyššie ocenenia. TOP slovenskou lekárkou v kategórii hematológia sa stala naša pani primárka MUDr. Marta Kučeráková a TOP slovenskou lekárkou v oblasti fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie naša primárka MUDr. Nina Ľorková,“ spomína na vlaňajší ročník ankety nemocnica.

V ankete môže tento rok zvíťaziť trojica žilinských lekárov z troch rôznych medicínskych špecializácií. V kategórii endokrinológia zabojuje o titul MUDr. Marianna Korbelová, v kategórii onkológia môže zvíťaziť MUDr. Dagmar Sudeková, MBA a v kategórii traumatológia zastupuje žilinskú nemocnicu MUDr. Juraj Kacian, MPH.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu