Príspevok na facebooku pomohol žilinskej polícii vypátrať majiteľa odcudzeného bicykla


Foto: Príspevok na facebooku pomohol žilinskej polícii vypátrať majiteľa odcudzeného bicykla Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Žilinským policajtom pomáhajú pri práci aj sociálne siete, prostredníctvom ktorých upozorňujú verejnosť na rôznych podvodníkov, pátrajú po páchateľoch a nezvestných osobách alebo pomáhajú vrátiť odcudzený majetok. Tentokrát sa polícii vďaka facebooku podarilo nájsť majiteľa ukradnutého bicykla.

V polovici augusta uverejnila žilinská polícia prosbu o pomoc s vypátraním majiteľa horského bicykla značky DUNLOP vo fialovo-sivom prevedení s bielymi nápismi a detailmi. Vďaka množstvu ľudí, ktorí videli alebo zdieľali facebookový príspevok polície, sa na bicykli opäť môže voziť jeho právoplatný majiteľ. O dobrú správu sa podelilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline príspevkom na sociálnej sieti.

„Minulý mesiac sme zverejnili žiadosť o pomoc pri zistení majiteľa horského bicykla. Majiteľ si svoj bicykel spoznal na našej FB-stránke, dostavil sa na policajný útvar a bol mu vrátený. Ďakujeme za pomoc,“ uviedla žilinská polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu