V mestskej časti Bytčica opäť umiestnili zákaz odbočenia k železničnému priecestiu, na mieste hliadkuje polícia


Foto: V mestskej časti Bytčica opäť umiestnili zákaz odbočenia k železničnému priecestiu, na mieste hliadkuje polícia Foto: Facebook/Katka Pažičanová, Marián Dolník

Viacerých motoristov prechádzajúcich cez žilinskú mestskú časť Bytčica zaskočila počas tohto víkendu zmena organizácie dopravy. V úseku cesty prvej triedy I/64 pri čerpacej stanici Benzina bol opätovne umiestnený v smere od Rajca zákaz odbočenia vľavo k železničnému priecestiu.

Na ceste sa dalo niekoľko mesiacov odbočovať bez obmedzení, keďže bola dopravná značka zakazujúca jazdu z Dlhej ulice na Bytčickú odstránená. Po istom čase však zvislú značku doplnili späť na svoje miesto a zákaz obnovili. Počas víkendu už za železničným priecestím hliadkuje mestská polícia, ktorá zastavuje vodičov.

Pokiaľ ste zvyknutí v spomínanom úseku odbočovať a zmenu ste doteraz nezaregistrovali, pri ďalšej jazde buďte obozretní. Vyhnete sa tak zbytočnej pokute za vjazd do zákazu. Výstrahu zverejnili motoristi aj v skupine dopravného servisu na sociálnej sieti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu