Vo Vrútkach prešiel vodič do protismeru a narazil do protiidúceho vozidla. Nafúkal takmer 3 promile


Foto: Vo Vrútkach prešiel vodič do protismeru a narazil do protiidúceho vozidla. Nafúkal takmer 3 promile

Vo štvrtok 8. septembra došlo vo Vrútkach na miestnej komunikácii k dopravnej nehode. V čase približne okolo 14:30 hod. prešlo osobné auto do protismeru, kde sa zrazilo s ďalším vozidlom.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 50-ročný vodič v meste Vrútky viedol osobné motorové vozidlo Škoda. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde narazil do osobného motorového vozidla Opel, ktoré viedol 75-ročný vodič,“ uviedla hovorkyňa polície Kremeňová.

Vodič motorového vozidla značky Škoda sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,40 mg/l (2,92 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu. „U druhého vodiča alkohol vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo,“ dodáva Kremeňová.

V súvislosti s touto udalosťou už 50-ročný vodič čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu