Pri Bytči sa zrútilo lietadlo na budovu, na mieste vznikol požiar. Pilota previezli do nemocnice


Foto: Pri Bytči sa zrútilo lietadlo na budovu, na mieste vznikol požiar. Pilota previezli do nemocnice
Galéria: 5 fotiek

V obci Petrovice, okres Bytča, došlo dnes (6. 9.) v podvečerných hodinách k pádu lietadla na hospodársku budovu. Pri nehode sa lietadlo prepadlo do vnútorných priestorov budovy, následne došlo k vznieteniu.

Na mieste zasahuje množstvo dobrovoľných aj profesionálnych hasičov. Dvaja členovia posádky boli prevezení záchrannou zdravotnou službou do nemocnice. Podľa predbežných informácií mal jeden z nich utrpieť popáleniny druhého stupňa.

Hasiči z Bytče a zo Žiliny aktuálne rozoberajú strechu a hasia požiar. Zásah bude trvať niekoľko hodín, možno až do rána. Podľa informácií polície do hospodárskej budovy narazilo malé lietadlo. To malo vzlietnuť z letiska v Dolnom Hričove pri Žiline.


„Na miesto sa presúvajú aj pracovníci Leteckého a námorného vyšetrovacieho úradu. Príčina tohto pádu je nateraz v štádiu vyšetrovania,“ spresňuje polícia.

Zraneného muža prijali v žilinskej nemocnici pri plnom vedomí. Muž absolvoval všetky nevyhnutné vyšetrenia a aktuálne sa podrobuje lekárskemu zákroku (ošetreniu popálenín) na oddelení úrazovej chirurgie.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu