Od septembra sa menia stránkové hodiny Veľkokapacitného centra pre utečencov z Ukrajiny


Foto: Od septembra sa menia stránkové hodiny Veľkokapacitného centra pre utečencov z Ukrajiny

Od mesiaca september sa menia stránkové hodiny Veľkokapacitného centra (VKC) pre utečencov z Ukrajiny na Poštovej ulici 1 v Žiline. Účelom zmien je zefektívnenie činnosti pracovníkov zabezpečujúcich agendu mestského úradu a vytvorenie dostatočného času pre interné spracovanie rozsiahlej agendy odídencov z Ukrajiny.  

Stránkové dni a hodiny sú upravené nasledovne:

  • v období 2. 9. 2022 až 9. 9. 2022: každý pracovný deň od 8:00 do 16:00
  • v období 12. 9. 2022 až 30. 9.2022: v pondelky, stredy a piatky od 8:00 do 16:00 (utorky a štvrtky sú nestránkové dni)
  • v nasledujúcich mesiacoch roka 2022 bude prvých päť pracovných dní v mesiaci vyhradených na zber výkazov o ubytovaní odídencov, ktorý bude prebiehať každý pracovný deň od 8:00 do 16:00
  • v nasledujúcich týždňoch mesiaca až do posledného dňa v mesiaci budú stránkové dni pre verejnosť v pondelok, v stredu a v piatok od 8:00 do 16:00   

„Počas nestránkových dní v utorky a vo štvrtky v druhom až poslednom týždni mesiaca nebudú priestory VKC prístupné pre verejnosť ani pre účely iných organizácií pôsobiacich v priestoroch centra,“ uviedol hovorca mesta Vladimír Miškovčík.

V prípade aktivácie VKC Žilina alebo nárastu počtu vybavovaných žiadostí bude prevádzka opäť upravená podľa aktuálnych potrieb.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu