V Hornom Hričove ukradli 40 kusov plných propán-butánových fliaš, spôsobená škoda je vo výške 2400 eur


Foto: V Hornom Hričove ukradli 40 kusov plných propán-butánových fliaš, spôsobená škoda je vo výške 2400 eur

V noci zostredy na štvrtok (31. 8. – 1. 9.) odcudzili 40 kusov plných propán-butánových fliaš. Udalosť sa stala v obci Horný Hričov, ktorá sa nachádza v žilinskom okrese. Škoda spôsobená majiteľovi predstavuje sumu približne 2400 eur.

Majetok odcudzili v areáli bývalého poľnohospodárskeho družstva Horný Hričov. „Zlodeji zrejme vošli od násypu, ktorý vedie k spoločnosti Prefa a dá sa prebrodiť do obce Kotešová, prestrihli 3 kovové zámky na 3 klietkach určených na skladovanie propán-butánových fliaš. Všetko rieši polícia, kde bolo podané aj trestné oznámenie na neznámeho páchateľa,“ uvádza majiteľ ukradnutých fliaš.

Identifikáciu neznámych páchateľov môžu uľahčiť aj kamerové záznamy, ktoré bude mať majiteľ s dispozícii. V prípade, ak máte informácie, ktoré môžu pomôcť, obráťte sa na najbližšie oddelenie policajného zboru alebo telefonickú linku 158.

„V predmetnej veci poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – okolie začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. Doposiaľ nezistený páchateľ mal odcudziť v katastri obce Horný Hričov, okres Žilina tlakové  fľaše so stlačeným plynom.  Krádežou vznikla majiteľovi predbežná škoda vo výške 2400 eur,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

V súčasnosti polícia vykonáva všetky potrebné úkony s cieľom riadneho objasnenia skutku a rozhodnutia v zmysle Trestného poriadku.  Z dôvodu možného zmarenia alebo sťaženia vyšetrovania preto nemôže v súčasnosti k prípadu poskytovať žiadne bližšie informácie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu