Podvodný ubytovateľ v Zázrivej už ubytovanie neposkytuje, zrušil webstránku i účty na sociálnych sieťach


Foto: Podvodný ubytovateľ v Zázrivej už ubytovanie neposkytuje, zrušil webstránku i účty na sociálnych sieťach Foto: www.hniezdocko.eu

Na sociálnych sieťach sa objavili sťažnosti na ubytovateľa zo Zázrivej, ktorý prenajímal domček v korunách stromov nazývaný „Hniezdočko“. 

Viacerí ľudia si totiž rezervovali pobyt prostredníctvom webovej stránky, kde bol zverejnený kalendár a dostupný rezervačný systém s nutnosťou platby za ubytovanie vopred. Neskôr im ubytovateľ pobyt z neznámych dôvodov zrušil a peniaze za rezerváciu nevrátil. Verejnosť v tom preto videla podvodný spôsob, ako si privyrobiť. 

S poskytovateľom ubytovania sme sa niekoľkokrát pokúšali spojiť telefonicky i mailom, no rovnako ako desiatky nespokojných klientov sme nedostali žiadnu odpoveď. 


„Majitelia ma nijako nekontaktovali a neupozornili, ani telefonicky, ani mailom. Jedná sa o absolútnu neprofesionalitu z ich strany a odporúčam im dať si na svoju stránku aspoň informáciu o tom, že pobyty u nich už ďalej nie sú možné,“ znela jedna z negatívnych recenzií uverejnených ešte začiatkom júla tohto roka. 

Koncom augusta o podvodnom ubytovateľovi informovala naša redakcia v tomto článku. Dnes už by ste jeho stránku hľadali márne, už niekoľko dní totiž na nej visí odkaz, že je nedostupná. Hniezdočko má rovnako zrušené aj účty na sociálnych sieťach a v recenziách na Google svieti červený nápis „Dočasne zatvorené“.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu