Hľadáte rýchly a spoľahlivý servis áut? Žilinský Autoservis City je po zmene majiteľa opäť v prevádzke


Foto: Hľadáte rýchly a spoľahlivý servis áut? Žilinský Autoservis City je po zmene majiteľa opäť v prevádzke
Galéria: 17 fotiek

V širšom centre Žiliny opäť funguje Autoservis City zameraný na opravy osobných, úžitkových aj nákladných vozidiel. Známu značku oživili noví majitelia, ktorí prinášajú kvalitné servisné služby, zákaznícky servis, poradenstvo aj výhody. Zákazníkom ponúkajú svoje dlhoročné odborné skúsenosti, ktoré sú navyše pravidelne rozširované novými školeniami.

Niektorí majitelia majú už po prvej negatívnej skúsenosti so zlým servisom problém zveriť svoje auto ďalšiemu mechanikovi. Nedôverčivosť narastá aj vďaka rôznym pochybným garážovým autoservisom, v ktorých zákazník nedostáva žiadny doklad a často ani záruku na vykonané práce.

Túto skutočnosť si v Autoservise City veľmi dobre uvedomujú a preto pri každej zákazke dodržiavajú presné pracovné postupy vyžadované výrobcami vozidiel a dbajú na použitie kvalitných náhradných dielov. „Pri opravách používame po dohode originálne náhradné diely, aj diely ktoré spĺňajú podmienky blokovej výnimky,“ spresňuje Marián Tippl.

Medzi štandardne poskytované služby autoservisu patrí rozšírená diagnostika vozidiel, generálky motorov nákladných vozidiel, plnenie klimatizácií, služby pneuservisu, či absolvovanie technických a emisných kontrol (TK, EK). Vďaka dobrým priestorovým možnostiam a vybaveniu si mechanici hravo poradia aj s dodávkami a zvládnu tiež generálku prevodoviek nákladných áut.

„K dispozícii máme štyri zdviháky, vďaka čomu dokážeme vybaviť bežné zákazky v kratšom čase. Spolupracujeme aj s odťahovou službou a vieme zabezpečiť prevoz nepojazdného auta priamo k nám. Pri poistných udalostiach vybavíme kompletné služby od hlásenia až po ukončenie poistnej udalosti a to vrátane zapožičania náhradného vozidla,“ dodáva ďalej Marián Tippl.

V prípade, že hľadáte spoľahlivých automechanikov, ktorí sa o vaše vozidlo dôkladne postarajú, navštívte znovuotvorený Autoservis City pod novým vedením na Predmestskej ulici 90 v Žiline. Servis je navyše otvorený aj počas sobotňajšieho dopoludnia. Prácu mechanikov môžete sledovať na sociálnych sieťach, kam pridávajú rôzne príbehy a fotografie z dielne. 

Štandardne poskytované služby:

  • generálne opravy motorov osobných aj nákladných vozidiel,
  • generálne opravy prevodoviek osobných aj nákladných vozidiel,
  • diagnostika pre všetky značky vozidiel,
  • pneuservis,
  • 4 zdviháky aj na úžitkové vozy (dodávky),
  • plnenie klimatizácií,
  • riešenie poistných udalostí – komplet servis,
  • zabezpečenie STK vrátane nevyhnutného predchádzajúceho servisu.

Instagram: @autoservis_city_zilina




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Autoservis City