FOTO: Žilinská nemocnica rozširuje záchytné parkovisko, pribudnúť má až 90 nových miest


FOTO: Žilinská nemocnica rozširuje záchytné parkovisko, pribudnúť má až 90 nových miest
Galéria: 3 fotky
Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline

Počas aktuálneho víkendu (27. - 28. augusta) prebieha v areáli Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline rozširovanie záchytného parkoviska. Nemocnica o tom informuje prostredníctvom sociálnej siete. Už budúci týždeň tak návštevníkov a zamestnancov čaká prekvapenie v podobe 2046 metrov štvorcových novej odstavnej plochy.

„Počet pacientov stále rastie, počet automobilov ešte viac a keďže náš areál nafúknuť nedokážeme, dostatočne veľkú investíciu sme nedostali, museli sme parkovacie miesta vytvoriť trochu inak. Rozšírili sme nové záchytné parkovisko za pavilónom gynekológie a pôrodníctva,“ spresňuje FNsP Žilina.

Na pripravovanej ploche pribudne približne 80 až 90 parkovacích miest. Celkový počet závisí od spôsobu parkovania jednotlivých vodičov. Počas soboty ťažká technika vykopala a premiestnila 1500 metrov kubických zeminy. V priebehu nedele pripravený pozemok zasypú takmer tisíc metrami kubickými kameniva.

„Ďakujeme za náročnú víkendovku a veríme, že nové parkovacie miesta pomôžu odľahčiť a odstrániť ,parkovacie kuriozity‘ priamo v centre nášho areálu,“ dodáva na záver nemocnica.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu