Žilinská plaváreň od dnes zatvára vnútorný bazén a saunu, cena vstupu na letné kúpalisko sa znižuje


Foto: Žilinská plaváreň od dnes zatvára vnútorný bazén a saunu, cena vstupu na letné kúpalisko sa znižuje Foto: sportzilina.sk

Žilinská plaváreň prináša v posledný augustový týždeň pozitívne aj menej potešujúce správy. Vnútorné zóny budú približne na týždeň z technických príčin uzatvorené, návštevníci však zároveň až do konca letnej sezóny zaplatia menej za celodenný vstup na letné kúpalisko.

Obidve zmeny vstúpili do platnosti dnes 27. augusta. Verejnosť si podľa predbežných informácií nezapláva vo vnútornom krytom bazéne približne do piatku 2. septembra. Rovnako dlhý čas bude uzatvorená aj sauna. Letné kúpalisko zostáva otvorené štandardne od 9:00 hod. ráno do 19:00 hod. večer.

„Termín ukončenia uzávery sa môže zmeniť, preto prosím sledujte našu webovú stránku. Za nepríjemnosti spôsobené mimoriadnou odstávkou sa ospravedlňujeme,“ uviedla Plaváreň Žilina na svojom oficiálnom webe.


Od dnešného dňa zároveň vstupuje do platnosti znížená cena celodenných vstupov na letné kúpalisko. Do dátumu ukončenia tohtoročnej letnej sezóny môže lacnejšie plávať verejnosť aj členovia abonent klubu Žilinskej plavárne.

„Pre jednorazové vstupy platia od ranných hodín ceny celodenných vstupov ako po 16:00 hod. Abonentom sa aktivuje celodenný vstup na bazény po prekročení 120 min. Tieto zmeny sú platné do dátumu ukončenia letnej sezóny 2022,“ vysvetlila plaváreň zmenu cien.

Dospelí doteraz zaplatili za celodenný vstup počas týždňa 7 eur, cez víkendy a sviatky o 70 centov viac. Nová cena vstupného je 4 eurá a 60 centov od pondelku do piatku a 5 eur počas víkendov a sviatkov. Zľavnené vstupné stálo pôvodne 5 eur a 60 centov alebo 6 eur a 20 centov, od dnes sa tieto sumy menia na 3 eurá a 60 centov a 4 eurá.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu