Rezidencia Murgašova: Stabilná investícia s najkrajšími výhľadmi v centre Žiliny


Foto: Rezidencia Murgašova: Stabilná investícia s najkrajšími výhľadmi v centre Žiliny Foto: PR Rezidencia Murgašova

Výnimočné bývanie spojené s výhodnou investíciou

Rozhodujúcim faktorom pri príprave projektu bola jeho lokalita. Jeden z posledných voľných priestorov v centre mesta s unikátnym vyvýšením oproti ostatnej zástavbe, minimálnou premávkou v okolí a pešou dostupnosťou na Mariánske námestie do 3 minút, nám poskytol dostatočný priestor na vytvorenie modernej mestskej centrálnej rezidencie s vysokou úžitkovou hodnotou do budúcnosti.

Rezidencia Murgašova je výlučne obytný komplex bez obchodných a komerčných priestorov s celkovým počtom 44 bytov v dvoch samostatných vchodoch. O výnimočné výhľady sa okrem samotného miesta postarajú dve spodné parkovacie podlažia obsahujúce 86 parkovacích miest, na ktorých pri šírke 3m a hĺbke 5,5m pohodlne zaparkujete aj veľké rodinné auto.

Podjazdné výšky 2,4m zároveň umožňujú pohodlný vjazd aj s osadeným strešným boxom. Každý byt sa zároveň predáva s minimálne jedným parkovacím miestom, čo do budúcnosti zabezpečuje, že parkovacie miesta zostanú vyhradené výlučne pre obyvateľov bytového domu.

Prvé bytové podlažie sa pri tejto skladbe objektu bude nachádzať vo výške takmer 12m nad chodníkom, čo predstavuje úroveň bežného 3. poschodia, pričom s pribúdajúcou výškou sa budúcim vlastníkom otvárajú úžasné výhľady na Malú Fatru či staré mesto, ktoré si môžu vychutnávať z priestranných terás s úžitkovou šírkou minimálne 1,8m. Bytové jednotky majú dostatočne priestranné dispozície. Pri väčších bytoch sa nezabudlo ani na obslužné priestory ako špajze, samostatné práčovne či dve samostatné kúpeľne.

Výhľady z 1. podzemného podlažia – garážový dom

Výhľad zo 6. podlažia na staré mesto a Malú Fatru

Objekt bude komplexne zateplený vysokokvalitným kontaktným nemeckým systémom STO, na podhľadoch balkónov a vybratých častiach bude použitá odvetrávaná fasáda, ktoré spolu s hliníkovými oknami a zabudovanými žalúziami zaručujú budúcim užívateľom energetickú a klimatickú pohodu.

O vykurovanie a ohrev vody sa starajú tepelné čerpadlá v kombinácii s hybridnou kotolňou pracujúcou rovnocenne s plynom, resp. elektrinou, čo okrem finančných úspor v prípade potreby umožňuje nezávislosť objektu na dodávkach plynu.

Cena bytov sa nemení ani pre 2. fázu predaja

Po prvej fáze predaja, kedy sme našim klientom z predbežných záujmov predali približne 35% bytov takzvane „z papiera“, s prebiehajúcou výstavbou zahajujeme jeho druhú fázu. V tej bude záujemcom ponúknutý obdobný počet bytov. I napriek výrazným turbulenciám cien materiálov na stavebnom trhu, ktoré v čase od predpredaja do dnešného dňa zaznamenali,  vzhľadom na silu našich partnerov a správne nastavenie projektu ponúkame byty aj v druhej fáze predaja stále za rovnaké ceny.

Nezmenený zostáva aj spôsob financovania - na kúpu bytu dnes stačí záujemcom 15% z kúpnej ceny pri podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve a zvyšných 85% doplatia až po kolaudácii a odovzdaní bytu, ktoré je plánované na Vianoce 2023.

Unikátne financovanie kúpy od VÚB, a. s. - hypotéka s istotou do budúcna

V spolupráci s našim partnerom pre hypotekárne financovanie VÚB, a. s., sme pre našich klientov pripravili unikátny hypotekárny produkt:

  • schválenie úveru do niekoľkých dní od podania žiadosti s kompletnými dokladmi,
  • bez nutnosti znaleckého posudku,
  • so 100% zľavou z poplatku za poskytnutie hypotéky v prípade aktívne využívaného účtu,
  • doba fixácie aktuálnej úrokovej sadzby na 1, 3, 4, 5 alebo 10 rokov - začína plynúť až dňom čerpania úveru, t. j. až po odovzdaní/prevzatí skolaudovaného bytu,
  • mimoriadny finančný bonus od investora výstavby - skupiny KORSO Group,

Všetky podrobnosti ohľadom financovania získate na našej oficiálnej stránke www.bytymurgasova.sk, resp. na všetkých pobočkách VÚB, a. s..

Unikátna poloha, výnimočné výhľady, premyslené dispozície, dostatok priestranných parkovacích miest, kvalitné materiály, stabilní partneri, garantované podmienky hypotéky. To všetko je Rezidencia Murgašova.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok