Obec Bitarová usporiadava Hodové slávnosti aj tento rok, súčasťou kultúrneho programu je aj Štefan Skrúcaný


Foto: Obec Bitarová usporiadava Hodové slávnosti aj tento rok, súčasťou kultúrneho programu je aj Štefan Skrúcaný Foto: Obec Bitarová

Obec Bitarová (okres Žilina) aj tento rok usporiada tradičné Hodové slávnosti. Podujatie sa bude konať v sobotu 27. augusta v popoludňajších hodinách v priestoroch športového areálu. Samospráva zverejnila pozvánku pre záujemcov v príspevku na sociálnej sieti.

Súčasťou kultúrneho programu, ktorý odštartuje o 15.00 hod, bude spevácka skupina Bitarovienka, heligonkárky z Oščadnice Lenka a Evka Bacmaňákové a hudobné skupiny Stropkoviani a TRAKY. Známe piesne Karola Duchoňa zaznejú v podaní zoskupenia Ľudo Kuruc Band a vyvrcholením programu bude moderátor, humorista a spevák Štefan Skrúcaný. Vo večerných hodinách budú slávnosti pokračovať v podobe disko-zábavy s DJ Martinom z Lučenca.

Slávnosti aj tento rok doplní cirkevný program, ktorý bude prebiehať od 26. do 28. augusta. V piatok sa veriaci môžu dostaviť na svätú spoveď a neskôr sa zúčastniť pobožnosti na krížovej ceste. V sobotu o 17.00 hod. prebehne omša v kostole sv. Augustína a v nedeľu bude hodovú omšu na kalvárii pri príležitosti výročia vysvätenia kostola a kalvárie celebrovať Žilinský diecézny biskup Mons. Tomáš Galis.

Miesto: Obec Bitarová
Dátum: 27.08.2022 - 15:00    23:59



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu