Na Memoriáli K. Škvarnu v Rosine čaká návštevníkov súťaž vo varení gulášu, hasičské preteky i hudobný program


Foto: Na Memoriáli K. Škvarnu v Rosine čaká návštevníkov súťaž vo varení gulášu, hasičské preteky i hudobný program Foto: www.obecrosina.sk

Obec Rosina organizuje už 4. ročník súťaže v hasičskom športe a vo varení gulášu pod názvom Memoriál Karola Škvarnu. Podujatie sa uskutoční v sobotu 20. augusta 2022 v areáli futbalového ihriska OŠK Rosina. 

Už o 8:00 ráno začnú tímy s prípravou súťažného gulášu. Následne bude porota hodnotiť jeho chuť, vôňu, farbu, konzistenciu a kvalitu mäsa. Od 10:00 bude prebiehať súťaž v hasičskom útoku, v ktorej o prvenstvo zabojujú hasičské tímy v mužskej a detskej kategórii.

Podujatie bude už tradične sprevádzané bohatým hudobným programom. Od 14:30 sa predstavia kapely RockKids, First Movement a Scary Pockets Tribute, kde vystúpia mladšie i staršie deti zo ZUŠ L. Arváya v Žiline. 

Návštevníci sa môžu tešiť aj na tvorbu Karola Duchoňa v podaní muzikantov zo skupiny Duchoňovci, či ľudové piesne v rockovom šate od kapiel Dora a Arzén. Známe slovenské hity predvedie kapela Museum Partyband a vystúpi aj Hudba z Marsu.


Miesto: -
Dátum: 15.08.2022 - 13:13



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu