Atletický štadión UNIZA oddnes víta aj verejnosť, v areáli si môžu návštevníci zašportovať po registrácii na webe


Foto: Atletický štadión UNIZA oddnes víta aj verejnosť, v areáli si môžu návštevníci zašportovať po registrácii na webe Foto: Žilinská univerzita v Žiline

Atletický štadión Žilinskej univerzity v Žiline je oddnes 15. augusta oficiálne sprístupnený verejnosti. Nový športový areál poslúži aj pre miestne športové a atletické kluby či oddiely, ktoré majú možnosť registrovať sa prostredníctvom e-mailu atletickystadion@uniza.sk na jeho využívanie.

Obnovený 400-metrový ovál, ktorý spĺňa najvyššie štandardy na organizáciu súťaží podľa medzinárodných predpisov IAAF, si vyžaduje prednostnú registráciu aj od verejnosti. Zapojiť sa do aktívneho športového života môžete na tomto odkaze.

Prihlásiť sa môžete do jednej zo šiestich kategórií - zamestnanci Mestského úradu Žilina, verejnosť, osoba ZŤP, hobby bežci, bežci seniori alebo bežci juniori (od 6 do 19 rokov).



Vstup do areálu je okrem prvého registračného poplatku zadarmo. Priplatia si však bežci, ktorí musia mať zaplatený ročný alebo mesačný poplatok. Pre seniorov a juniorov, samozrejme, platia zľavy.

Bežná prevádzková doba v mesiacoch apríl až október je od 6.00 do 21.00 hod. Mimo tohto obdobia sa otvárací čas skráti na dobu od 8.00 do 16.00 hod. Atletický štadión zároveň informuje o možných zmenách či obmedzeniach prevádzkovej doby, ktoré budú zverejnené na https://utv.uniza.sk či priamo pri vstupe do areálu.

Bližšie informácie nájdete zverejnené na oficiálnej webovej stránke Atletického štadióna UNIZA.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu