Niektoré žilinské obchodné centrá opäť evakuujú, dôvodom má byť nahlásená bomba


Foto: Niektoré žilinské obchodné centrá opäť evakuujú, dôvodom má byť nahlásená bomba

Zákazníkov dvoch žilinských obchodných centier mali dnes (13. 8.) evakuovať. Dôvodom je údajne opäť bombová hrozba. Na prípad nás upozornili čitatelia, ktorí sa v obchodoch nachádzali.

Vstup do obchodných centier Átrium Dubeň a ZOC MAX momentálne nie je možný. Zákazníci a zamestnanci čakajú pred budovami. Policajná páska ohraničuje aj priestor pred pobočkou danej banky na Národnej ulici v centre Žiliny.

K podobnému prípadu došlo aj minulý mesiac, keď neznáma osoba nahlásila bombu v pobočke Prima banky. Počas soboty 9. júla tak policajti prehľadávali všetky pobočky a to nielen v Žiline ale na celom Slovensku.


Následne o niečo neskôr došlo k nahláseniu bomby aj v pobočkách Tatra banky. Na niekoľko hodín tak boli kvôli bombovej hrozbe v Žiline zatvorené takmer všetky obchodné centrá, v ktorých sa nachádza množstvo predajní, firiem a poskytovateľov rôznych služieb.

Pokiaľ sa bude situácia opakovať aj dnes, obyvatelia si znovu nevybavia svoje záležitosti ani nenakúpia, dokým pyrotechnik či služobný pes neprehľadajú priestory.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu