Ďalší bicykel ukradli zlodeji vo Vrútkach, majiteľ ponúka 150 eur za jeho vypátranie


Foto: Ďalší bicykel ukradli zlodeji vo Vrútkach, majiteľ ponúka 150 eur za jeho vypátranie Foto: Facebook/Peter Dodovnik

Zlodejom dvojkolesových vozidiel sa v okolí Žiliny počas tohto leta mimoriadne darí. Takmer každý deň dochádza k odcudzeniu ďalšieho bicykla, elektrobicykla alebo kolobežky. Od stredy 3. augusta do dnešného dňa zmizlo prinajmenšom 12 takýchto vozidiel.

Jedným z posledných prípadov je horský bicykel, ktorý bol v stredu 10. augusta odcudzený vo Vrútkach. Telo bicykla značky Scott Scale 950 z roku 2015 má čierno-bielu farbu so zelenými detailmi. Na vozidle sú jasné známky opotrebenia, keďže na ňom majiteľ jazdil pravidelne.

Bicykel má rôzne radiace páky na ľavej a pravej strane, keďže jedna musela byť nahradená. Vozidlo bolo naposledy v servise len dve mesiace pred jeho odcudzením. Má preto vymenený prevodník, kazetu a reťaz.


Horský bicykel bol podľa majiteľových slov jeho srdcovkou. Za jeho vypátranie preto ponúka odmenu až 150 eur. Pokiaľ máte akékoľvek informácie o tomto vozidle, kontaktujte okradnutého na emailovej adrese michalslivka9gmail.com alebo na telefónnom čísle 0907 040 364.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu