S rekonštrukciou priepustu za obcou Stráža sa už začalo, cesta bude do konca septembra čiastočne uzavretá


Foto: S rekonštrukciou priepustu za obcou Stráža sa už začalo, cesta bude do konca septembra čiastočne uzavretá Foto: Ilustračné

Polícia Žilinského kraja v príspevku na sociálnej sieti upozorňuje na dopravné obmedzenie v katastrálnom území obce Stráža. Kompletnej rekonštrukcii podľahne priepust na ceste druhej triedy II/583.

Čiastočná uzávierka platí od dnes 12. augusta do 30. septembra. „Cestná premávka bude obmedzená prenosným dopravným značením a dopravným zariadením a usmernená do jazdného pruhu prejazdnej šírky 2,75 m,“ uviedla polícia.

Stavenisko bolo zhotoviteľovi odovzdané v prvý augustový deň a po úspešnom vybavení potrebných povolení pristupuje k samotnej rekonštrukcii. „Tá spočíva v úplnom vybúraní existujúceho priepustu pre jeho nevyhovujúci technický stav a v následnej výstavbe nového priepustu,“ uviedla hovorkyňa Žilinského samosprávneho kraja Eva Lacová.

V blízkom období dôjde na ceste od Žiliny do Terchovej ešte k ďalším dvom stavebným prácam na ceste, ktoré zasiahnu do obvyklého fungovania cestnej premávky. Bližšie informácie nájdete v našom predošlom článku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu