Muž, ktorý v Strečne tankoval do auta s kradnutým EČV a bez zaplatenia ušiel, je už v rukách polície


Foto: Muž, ktorý v Strečne tankoval do auta s kradnutým EČV a bez zaplatenia ušiel, je už v rukách polície Foto: Facebook/HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov

Začiatkom augusta navštívil čerpaciu stanicu v okolí Strečna neznámy muž, ktorý natankoval a bez zaplatenia a ušiel. Neskôr sa podarilo zistiť, že auto, na ktorom prišiel, malo navyše aj kradnuté evidenčné číslo mesta Martin.  

Páchateľ podľa záznamu z kamery pôsobil veľmi predvídavo. Na hlave mal šiltovku s kapucňou, celý bol zahalený a pri tankovaní použil aj rukavice. Ani to mu však nestačilo na to, aby bola jeho totožnosť odhalená. 

„Ozvali sa mi ľudia, ktorí páchateľa stotožnili a bohužiaľ aj ľudia, ktorým spôsobil ďalšie finančné i materiálne škody a je ich dosť. Prípad už vyšetruje polícia,“ napísala poškodená administrátorom facebookovej skupiny HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov. 

Občianske združenie HAKA už neraz pomohlo polícií v pátraní po ukradnutých vozidlách či páchateľoch trestného činu formou spoločného zdieľania na sociálnych sieťach. Aj takto sa dá zlodejom zabrániť v páchaní ďalšej trestnej činnosti. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu