Pri čelnej zrážke áut medzi obcami Krivá a Podbiel vyhasol ľudský život, 20-ročný vodič vošiel do protismeru


Foto: Pri čelnej zrážke áut medzi obcami Krivá a Podbiel vyhasol ľudský život, 20-ročný vodič vošiel do protismeru Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Medzi obcami Krivá a Podbiel v Žilinskom kraji došlo v pondelok 8. augusta v nočných hodinách (okolo 21.10 hod.) k dopravnej nehode s tragickými následkami. O nešťastí informovala polícia Žilinského samosprávneho kraja vo svojom príspevku na sociálnej sieti. 

V smere od obce Podbiel vyrážal 20-ročný vodič v osobnom vozidle značky Mercedes. V istom momente z doposiaľ nezistených príčin prešiel s autom do protismeru, čím došlo k zrážke s protiidúcim osobným vozidlom Peugeot, ktoré viedol od obce Krivá 33-ročný vodič. 

Pri dopravnej nehode utrpel 33-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol.  20-ročný vodič a traja spolujazdci boli po dopravnej nehode prevezení na ošetrenie,” spresnila dôsledok zrážky hovorkyňa KR PZ v Žiline Gabriela Kremeňová.


Okolnosti a príčinu vzniku nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Polícia však dosiaľ vylúčila prítomnosť alkoholu u 20-ročného vodiča. „U nebohého muža bude vykonaná pitva,” uviedla Kremeňová.

Polícia opakovane apeluje na vodičov, aby sa pri riadení vozidla plne sústredili na situáciu v cestnej premávke a doržiavali dopravné predpisy. „Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách,” doplnila Kremeňová.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu