FOTO: Priaznivci behu by si so svojimi psími spoločníkmi nemali nechať ujsť Horský Canicross Martinky


FOTO: Priaznivci behu by si so svojimi psími spoločníkmi nemali nechať ujsť Horský Canicross Martinky
Galéria: 7 fotiek
Foto: Facebook/Winter Park Martinky na Martinských holiach

Horský Canicross Martinky spája lásku k behu a k najlepšiemu priateľovi človeka. Pokiaľ radi beháte so psom, je toto podujatie, ktoré sa odohrá v sobotu 20. augusta v Lúčanskej Malej Fatre, práve pre vás. O akcii informovalo lyžiarske stredisko Winter Park Martinky na Martinských holiach vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

Športové podujatie je určené pre amatérskych aj profesionálnych bežcov, ktorých čaká 4km okruh s prevýšením 220 metrov,” uvádza sa v príspevku. Canicross však nezabúda ani na rodiny s deťmi. Pre najmenších je pripravený približne jednokilometrový detský okruh, ktorého trasa vedie po jednoduchej, nenáročnej trati.

Kroky bežcov povedú turisticky značené trasy a v prípade lesných cestičiek sa o váš správny smer postarajú organizátori. Registrácia pre účastníkov je otvorená do 15. augusta. Ako sa dostanete do strediska Winter Park Martinky, koľko stojí štartovné, aké budú kategórie bežcov, kde sa na horský canicross môžete zaregistrovať a všetko potrebné nájdete v propozíciách na oficiálnej webovej stránke podujatia.



Miesto: Winter Park Martinky
Dátum: 20.08.2022 - 08:00    20:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu