Neznámy muž v Strečne natankoval bez zaplatenia a ušiel, jeho auto malo kradnuté evidenčné číslo


Foto: Neznámy muž v Strečne natankoval bez zaplatenia a ušiel, jeho auto malo kradnuté evidenčné číslo Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

V utorok 2. augusta navštívil čerpaciu stanicu v okolí Strečna neznámy muž, ktorý natankoval a bez zaplatenia a ušiel. Navyše sa na základe záznamu z kamerového systému podarilo zistiť, že auto, na ktorom prišiel, malo kradnutú ŠPZ s evidenčným číslom mesta Martin.

„Možno ani to auto nebolo jeho, keďže bol zahalený a použil rukavice pri tankovaní. Celkovo sa správal predvídavo, akoby mal skúsenosti s takýmto konaním,“ uvádza zamestnankyňa predmetnej čerpacej stanice. 

Páchateľ prišiel na tmavosivom aute značky Renault Megane Grandtour so značkou MT755EU. Tá by však podľa zistení mala patriť vozidlu škoda Fabia. Prípadom sa už zaoberá polícia aj občianske združenie HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov, ktoré o prípade informovalo v príspevku na sociálnej sieti. 


HAKA už neraz pomohla polícií v pátraní po ukradnutých vozidlách či páchateľoch trestného činu formou spoločného zdieľania na sociálnych sieťach. Poškodená preto dúfa, že sa aj o tomto incidente podarí získať viac informácií, prípadne niekto spozná svoje auto či ukradnutú ŠPZ.

Zároveň vyzýva ľudí, aby si na takýchto podvodníkov dávali pozor a v prípade nových informácií k uvedenému prípadu ju kontaktovali na čísle 0903709861. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu