Na Ľavobrežnej ulici v Žiline bolo pri dopravnej nehode poškodené ďalšie pouličné osvetlenie


Foto: Na Ľavobrežnej ulici v Žiline bolo pri dopravnej nehode poškodené ďalšie pouličné osvetlenie Foto: Facebook/Dopravný servis okres Žilina

Na mestskom okruhu v Žiline došlo v popoludňajších hodinách k nehode, pri ktorej bol poškodený stĺp verejného osvetlenia. Miesto, kde vozidlo narazilo do lampy, bolo zároveň označené dopravnou značkou. O incidente informoval jeden z prechádzajúcich vodičov v príspevku na sociálnej sieti.

Nehoda sa stala na ulici Ľavobrežná v smere od hypermarketu Tesco na Košickej ulici. Na miesto bola ihneď privolaná polícia, ktorá dočasne riadila cestnú premávku.

K prípadu sa dostavili aj žilinskí hasiči, ktorí pomáhali s odstránením následkov nehody a zabezpečením auta proti úniku prevádzkových kvapalín. V súčasnosti sú už známky kolízie odstránené, avšak na ceste zostali stopy hliny a úlomky plastu alebo skla.

Ku podobnému nárazu došlo len pred necelým týždňom, kedy pouličné osvetlenie zasiahol dodávkový automobil. Išlo o svietidlo, ktoré stálo hneď vedľa stĺpu dnešnej nehody.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu