Neznámy páchateľ vykradol byt na Solinkách, majiteľka bola v tom čase na liečení s postihnutým synom


Foto: Neznámy páchateľ vykradol byt na Solinkách, majiteľka bola v tom čase na liečení s postihnutým synom Foto: Ilustračné foto

Neznáma osoba alebo skupina osôb sa v nočných hodinách vlámala do prázdneho bytu na žilinskom sídlisku Solinky. O incidente informoval poslanec mestského zastupiteľstva za volebný obvod č. 3 Ľubomír Bechný v príspevku na sociálnej sieti.

V závere tohto týždňa došlo na Solinkách ku vlámaniu spojenému s krádežou. Zlodej si vyhliadol byt, ktorý bol krátkodobo opustený. Jeho majiteľka sa totiž v tej dobe nachádzala na kúpeľnom liečení so svojím zdravotne postihnutým synom.

Páchateľ sa do bytu vlámal počas noci, okradnutá Žilinčanka sa nepríjemnú správu dozvedela až nasledujúce ráno. Podľa Ľubomíra Bechného mala byť z bytu odcudzená najmä finančná hotovosť. Prípad momentálne vyšetruje polícia.


„Dávajte si pozor na svoje byty, najmä, keď ste odcestovaní,“ varuje obyvateľov sídliska Solinky poslanec mestského zastupiteľstva.  V prípade, ak zazriete neznáme podozrivé osoby, ako sa pohybujú v okolí vášho vchodu či priamo vo vnútri, kontaktujte políciu na čísle 158.

Príslušníci každý prípad dôsledne preverujú. Pokiaľ by podozrivá osoba z miesta do príchodu hliadky odišla, oznamovateľovi nehrozí žiadna pokuta.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu