Na žilinskom Bulvári spozorovali muža s pákovými nožnicami, ktorý sa demontážou zámkov snažil o krádež kolobežiek


Foto: Na žilinskom Bulvári spozorovali muža s pákovými nožnicami, ktorý sa demontážou zámkov snažil o krádež kolobežiek Foto: ilustračné

Na žilinskom Bulvári sa začal pohybovať neznámy muž s pákovými nožnicami na železo, ktoré mu majú pomôcť pri demontáži bezpečnostných zámkov na odparkovaných kolobežkách. O zlodejovi nás informovala znepokojená obyvateľka, ktorá bola svedkom pokusu o krádež.

Podľa dostupných informácií sa mal páchateľ v piatok 29. júla v poobedných hodinách pohybovať v blízkosti letnej terasy na Bulvári, kde ho videlo niekoľko ľudí. Pri páchaní činu ho zahliadla aj samotná majiteľka kolobežky, ktorá ho úspešne odlákala, keď sa ku kolobežke rozbehla.

Prípady majetkovej trestnej činnosti nie sú v poslednom období ojedinelé. Krádeže či pohyb podozrivých osôb hlásia Žilinčania z viacerých mestských častí. V plánovaných akciách sa skupiny zlodejov sústredia na vykrádanie pivníc, bytových priestorov či garáží. 



Pokiaľ ide o člena z uvedenej organizovanej skupiny, upozorňujeme, aby ste pri strete s potenciálne nebezpečnou osobou postupovali s maximálnou opatrnosťou.

V prípade, že by ste spozorovali podozrivú osobu aj vo vašom okolí, obráťte sa na príslušný policajný útvar, prípadne na našu redakciu prostredníctvom kontaktného mailu info@zilinak.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu