Pri vážnej nehode dvoch vozidiel v Turci sa zranilo 6 osôb, zasahovali aj leteckí záchranári


Foto: Pri vážnej nehode dvoch vozidiel v Turci sa zranilo 6 osôb, zasahovali aj leteckí záchranári Foto: Facebook/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba

Dnes 24. júla v ranných hodinách došlo k vážnej dopravnej nehode pri obci Horná Štubňa v okrese Turčianske Teplice, pri ktorej zasahovali aj leteckí záchranári. Informovala o tom vrtuľníková záchranná služba Air - Transport Europe v príspevku na sociálnej sieti.

Na rýchlostnej komunikácii R3 v blízkosti obce Horná Štubňa sa dnes ráno čelne zrazili dve osobné motorové vozidlá. Pri dopravnej nehode utrpelo rôzne zranenia až 6 osôb a zasahovali všetky záchranné zložky. Na miesto bol privolaný aj záchranársky vrtuľník zo Žiliny, ktorého posádka prevzala najťažšie zranenú osobu do svojej dočasnej starostlivosti.

„Pilot vrtuľníka pristál priamo na ceste v blízkosti nehody. Posádka si prevzala do svojej starostlivosti najťažšie zranenú, 38-ročnú ženu poľskej národnosti, ktorá utrpela poranenie hrudníka, brucha, a dolnej končatiny. Po ošetrení a preložení na palubu smerovali záchranári s pacientkou do Fakultnej nemocnice F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici,“ uviedli leteckí záchranári.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu