Doprava v centre Žiliny bude do konca týždňa obmedzená, dôvodom sú opravy frekventovaných komunikácií


Foto: Doprava v centre Žiliny bude do konca týždňa obmedzená, dôvodom sú opravy frekventovaných komunikácií Foto: google.com

Doprava v centre Žiliny bude niekoľko dní obmedzená. Dôvodom sú opravy frekventovaných miestnych komunikácií na Veľkej okružnej ulici a ulici 1. mája. O plánovaných dopravných obmedzeniach informovalo mesto Žilina príspevkom na sociálnej sieti.

Opravné práce by mali začať dnes 21. júla frézovaním povrchu komunikácie na dvoch úsekoch. Počas piatku 22. júla budú prebiehať rôzne prípravné činnosti, akými sú napríklad výškové úpravy nerovností. Cez víkend mesto pristúpi k pokladaniu obrusnej vrstvy vozovky. Rekonštrukcia má byť ukončená v nedeľu 24. júla.

Ulica 1. mája bude počas týchto dní opravovaná v úseku od Štefánikovho námestia až po križovatku s ulicou Predmestská. Rekonštrukcia vozovky na Veľkej okružnej ulici bude zas zameraná na úsek medzi križovatkou s ulicou Predmestská po križovatku s ulicou Vojtecha Spanyola.

„Predmetný úsek bude zabezpečený dočasným dopravným značením a je potrebné rátať s obmedzeniami v premávke. Vodičom sa ospravedlňujeme za diskomfort počas realizácie prác,“ uviedlo mesto Žilina.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu