Počas trnovských hodov mal byť pri fyzickom útoku vážne zranený mladý muž, prípad nebol hlásený polícii


Foto: Počas trnovských hodov mal byť pri fyzickom útoku vážne zranený mladý muž, prípad nebol hlásený polícii Foto: ilustračné

Počas uplynulého víkendu sa v žilinskej mestskej časti Trnové spievalo, tancovalo a zabávalo. Dvojdňové podujatie Trnovské Po-hody prinieslo množstvo účinkujúcich, dobrého jedla aj atrakcií. Areálom základnej školy sa premleli stovky návštevníkov, pričom mnohí prišli aj zo susedných okresov.

V sobotu 2. júla v neskorých večerných hodinách však počas diskotéky zaznamenali prípad fyzického napadnutia. Pri roztržke dvoch neznámych osôb došlo k zraneniu vedľa stojaceho mladého muža. Ten sa mal nachádzať v blízkosti v nesprávnej chvíli, pričom utrpel ranu do tváre.

„V ľavej zadnej časti sa pri bielom stane bili dvaja hulváti. Zasiahli pritom aj, nič netušiaceho, nášho syna, ktorý utrpel vážne poranenia hlavy a tvárovej časti. Zatiaľ sa nám nepodarilo zistiť ich identitu. Ak nám viete poskytnúť akékoľvek informácie, budeme vám veľmi vďační,“ spresnila matka zraneného na sociálnej sieti.

K prípadu sa rodina napadnutého mladíka nechcela ďalej vyjadrovať. Žilinská polícia potvrdila, že v súvislosti s touto udalosťou doteraz neprijala žiadne oznámenie.

„Po preverení bolo zistené, že vami uvedený prípad neevidujeme. Ak má občan podozrenie z protiprávneho konania môže sa samozrejme s dôverou obrátiť na najbližší útvar Policajného zboru,“ uviedol policajný hovorca Radko Moravčík.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu