Tragický prípad z Liptovskej Mary: Po 15 dňoch našli telo muža, ktorý sa utopil, keď dostal epileptický záchvat


Foto: Tragický prípad z Liptovskej Mary: Po 15 dňoch našli telo muža, ktorý sa utopil, keď dostal epileptický záchvat Foto: ilustračné

V nedeľu 19. júna 2022 v popoludňajších hodinách bola na Liptovskej Mare ohlásená topiaca sa osoba. Na miesto okamžite smerovali všetky záchranné zložky, ako aj potápači zo Žilinskej hasičskej brigády.

Podľa informácií od svedkov išlo o muža, ktorý sa nachádzal na malom plavidle ďalej od brehu, keď dostal epileptický záchvat. Následne sa stratil pod hladinou vody. Do dnešného dňa neustále prebiehala pátracia akcia na mieste nešťastnej udalosti. 

Dnes sa po 15 dňoch podarilo telo muža nájsť a hasiči ho na žiadosť polície dostali na breh. V najbližších dňoch sa telo muža bude musieť podrobiť súdnej pitve, aby sa vylúčilo cudzie zavinenie.

Horúce letné mesiace lákajú viacero ľudí schladiť sa pri rieke či priehrade. V prvom rade však treba za každých okolností myslieť na svoju bezpečnosť. Pri vodných športoch či aktivitách preto odporúčame nosiť záchrannú vestu, ktorá  dokáže v mnohých prípadoch zabrániť tragickému koncu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu