V Rosine došlo k ďalšej krádeži: Dvojica zlodejov tentoraz ukradla kompresor z terasy rodinného domu


Foto: V Rosine došlo k ďalšej krádeži: Dvojica zlodejov tentoraz ukradla kompresor z terasy rodinného domu Foto: Facebook/Peter Hacek

V sobotu 2. júla pred treťou hodinou ráno došlo v obci Rosina ku krádeži. Dvaja neznámi páchatelia ukradli z terasy rodinného domu kompresor, majiteľovi tak vznikla škoda vo výške 60 eur. 

„Vznikla mi škoda približne 60 eur, ale strata pocitu bezpečia je na nezaplatenie. Keď boli na odchode, niečo si fotili, takže predpokladáme, že sa plánujú vrátiť,”  povedal poškodený. 

Majiteľ mal na mieste nainštalovanú kameru, ktorá zachytila dvojicu zlodejov pri krádeži. Z jej záznamu vyhotovil fotografie, ktoré by mohli pomôcť pri ich stotožnení. V príspevku na sociálnej sieti zároveň všetkých vyzýva, aby mu nahlásili akékoľvek informácie, ktoré môžu súvisieť s uvedeným trestným činom. 

Krádeže v obci Rosina nie sú ojedinelé, pred vyše mesiacom sa dvom maskovaným mužom podarilo z areálu súkromnej spoločnosti ukradnúť fúrik a na ňom vibračnú dosku tzv. žabu. Aj vtedy ich zachytila bezpečnostná kamera, pod ktorou si dokonca aj naťahovali rukavice. Zatiaľ však nie je známe, že by išlo o tú istú dvojicu páchateľov. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu